Meglers uttalelse

Lyse, smarte og moderne leiligheter i et nyoppført leilighetskompleks. Den innglassede balkongen er en forlengelse av stuen. Her kan man virkelig forlenge sesongen og nyte livet med utsikt mot en fantastisk natur. Fra balkongen kan man se utsikten mot Anker, fjellene og havet. Tindvær ligger på den ettertraktede promenaden i Svolvær. Det er få bygg som kan sammenligne seg med denne beliggenhet i Svolvær. Her får man en behagelig avstand til Svolvær pulserende byliv.

Til tross for at leilighetene ligger i sentrum av en stadig voksende by, ligger dette litt tilbaketrukket fra byens populære utesteder. Trappefri adkomst med en heis som frakter deg fra hovedinngangen og opp til ønsket nivå. Romslig innglasset veranda med en fabelaktig utsikt. Når solen forsvinner fra denne siden så kan man forflytte seg til terrassen på baksiden som har kveldssol.

Beliggenhet

Leiligheten ligger midt i Svolvær sentrum og har kort vei til det meste av servicefasiliteter som byen kan by på. Svolvær er kjent for sine urbane caféer og fancy restauranter. Det er en by hvor det skjer mye og det er stadig større arrangementer av forskjellige slag. Her er det alt fra VM i Skreifiske, forskjellige festivaler, The Artic Triple, Artic Race og mye mer. God kommunikasjonsstruktur: Tar under 10 minutter å kjøre til nærmeste flyplass. Svolvær har anløp av hurtigrute, hurtigbåt, ferge og har gode bussforbindelser.

Utbyggers beskrivelse

Vi opplever den fortsatt økte aktiviteten i området som svært positiv, både med hen- syn til servering, turisme og næringsliv, som skaper vekst, liv og røre i området.
I 2008 fikk vi godkjent reguleringsplan for området og vi startet utviklingen av byg- getrinn 1- Svolvær Havn. Der er det nå 26 leiligheter, moderne kontorer for over 40 personer og 30 innendørs parkeringsplasser. Deretter kom Tinden Brygge med sine 20 leiligheter, næringslokaler og parkerings- plasser. Målsettingen med Tinden Brygge var å bygge moderne og trygge leiligheter med en fantastisk utsikt, noe som ble en suksess.

Nå er vi i gang med den naturlige fortsettelsen av Tinden Brygge, nemlig Tindvær. Også denne gangen er vår målsetting å bygge moderne og trygge leiligheter. De fleste av leilighetene i Tindvær er gjennomgående med balkonger i hver ende, noe som gir en spektakulær utsikt mot fjellene, havnemiljøet og Lofothavet. Tindvær er en unik sjanse for å skaffe seg en flott leilighet eller en unik «byhytte» i hjertet av Lofoten.